Till toppen

Ny design!

Äntligen är den nya designen på plats! Så enormt glad att äntligen bli av med den gamla. Hade tröttnat på den rejält. Nu ska jag bara fixa med länkar och se till att fota en ny header så är jag på banan igen. 
 
En nyhet är att min blogg har blivit bredare, så nu kan jag fokusera ännu mer bilderna. Me lajk! 
 
Halsband - Lindex | T-shirt - GT 
 
 Kjol - USA (kommer inte ihåg namnet på butiken)
 
 Strumpbyxor 40 Den - H&M 
 
 Skor - Kommer inte ihåg
2 kommentarer

Fireflies

Jag älskar sådana här videor. Vid första anblick ser videon inte så speciell ut men sen får man höra dom sjunga. Vet inte om jag sagt det tidigare men jag älskar covers, nästan lite mer än originallåtarna. Och här har vi inte bara en, utan 16 stycken!
 
 
Duon Intim, består av 2 tjejer som heter Malin och Elin. Åh vad jag önskar att jag kunde sjunga!
0 kommentarer

Black like Batman

 
Hej snyggingar! Jag fick äntligen tag på ett svart, matt nagellack idag. Det blev riktigt snyggt men tyvärr så blev det lite knottringt. Vet inte om det ska vara så eller om nagellacket var dåligt, men det blev en ganska cool effekt. Tyvärr var det dock inte den effekten jag var ute efter. Men då passade jag på att lägga på mitt nya matta topplack från Sephora som jag inte har testat än. Det, som tur var, slätade lacken så att det blev precis som jag ville. YAY! Det är nästan så att jag skulle vilja testa att måla med en vit krita på naglarna då de påminner om en griffeltavla.
 
 
Fröken rynkiga händer! Kom ihåg redan i 1:an när en fritidskopis frågade, "Pernilla... har du så skrynkliga händer för att du målar så mycket?" Jag tittade på händerna, funderade några sekunder och sa "Ja, jag tror det". Sen fortsatte vi leka. Jag har liksom alltid haft väldigt markerade veck på händerna. Jag tror det var menat att jag skulle få fingrar som var 1 cm längre men så hände något och så slutade fingrarna växa. Så nu sitter jag här, med korta korviga, fingar. Men snyggt nagerlack har dom i alla fall :D
0 kommentarer